Nou la Atu Tech – Echipamente VOIP

Tehnologia evolueaza, si noi in pas cu ea. Sistemele de telefonie VOIP (Voice Over IP) este deja o tehnologie consacrata si a castigat batalia cu sistemele de telefonie clasice, centrale PBX si telefoane analogice

Atu Tech, aduce pentru clientii sai sistemele de telefonie Voip, care din punct de vedere tehnologis sparge granitele date de centralele telefonice conventionale.

Nu vrei sa ai costuri intre punctele de lucru din tara sau strainatate, din punct de vedere al comunicatiilor ? Nici o problema, ai nevoie de o centrala de telefonie VIOP, acces la internet si telefoane VOIP, iar aceasta problema a fost rezolvata. Mai poti creea un call center, cu numar unic, cu coada de asteptare sau mesaj vocal de intampinare, nimic mai simplu, echipamente de telecomunicatii VOIP.

Comanda acum echipamente de telecomunicatii VOIP direct din magazin, si un consultant te va consilia in alegerea corecta a echipamentului.

Gama completa de aparate telefonice VOIP cu unul sau mai multe conturi SIP, centrale telefonice sau sisteme de conferinta, da, gama este completa.