Montaj camere de supraveghere video in Sibiu

Camere de supraveghere video, vreau si eu. Atu Tech – Instalari. Instalator licentiat sisteme de securitate, instalatii de curenti slabi si automatizari.11150197_1549925618582301_8446956950647065622_nAvand mai mult de 15 ani experienta in sisteme de securitate, automatizari si interfonie, facand parte din grupul de firme Atu Tech specializat in importul echipamentelor, Atu Tech Instal ofera servicii complete de proiectare, instalare si intretinere sisteme de curenti slabi si securitate, automatizari de porti, interfonie si videointerfonie si alte instalatii electrice.

Atu Tech SRL – Departament Instalari

Adresa:  Sibiu, Frigoriferului Nr.2

Telefon : 0753.058.588

Email:    sergiu@a2t.ro

Cu o gama variata de produse si de branduri importate in exclusivitate, Atu Tech – Instalari, parte a grupului Atu Tech, va putem oferii la preturi corecte sisteme complexe de curenti slabi, avand in spate o experienta vasta. Echipele de instalari sisteme de securitate sint compuse din tehnicieni avizati si pregatiti cu experienta in aceste tipuri de lucrari.

 

Nu ezitati sa ne cereti o parere, sa va consultati cu noi pentru a alege impreuna o solutie tehnica pentru dumneavoastra. Avem personal tehnic bine pregatit cu vaste cunostiinte in domeniul electric sau de automatizari, ne putem baza pe o gama foarte mare de produse importate de Atu Tech, si va putem oferii intodeauna o solutie corecta pentru aplicatia dumneavoastra

Instalari sisteme de securitate sau automatizari in judetele Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.