Instalare interfoane Sibiu

Instalare interfoane Sibiu. Daca doresti instalarea unui interfon in Sibiu, atunci ai ajuns bine. JO-Series

Cu o experienta de peste 15 ani in instalarea de interfoane in Jud. Sibiu, Atu Tech Instal din Sibiu, va ofera servicii de instalare sisteme de interfoane si videointerfoane pentru Jud. Sibiu.

Folosim doar echipament profesional pentru sistemele de interfonie sau videointerfonie Electra, Commax, sau Safer, si echipamente de videointerfonie cu tehnologie de varf, cu comunicare wireless si acces direct din telefonul mobil sau tableta, si vei putea sa-ti cunosti vizitatorii direct de pe telefonul tau mobil.

Nu ezita, vrei un sistem de interfonie la un pret corect ? Contacteaza acum Atu Tech Instal, pentru o oferta personalizata. Pentru scarile de bloc avem sisteme de interfonie cu acces pe tag sau cartela, oferind un sistem elegant de acces in scara de bloc. Comunicarea pe interfonul de blog este bidirectionala. Oferim garantie de minim 2 ani pentru fiecare interfon, iar pentru interfoanele scara de bloc din Sibiu,oferim service si intretinere.

Daca deja ai un interfon instalat si esti din Sibiu, putem sa-ti furnizam si cartelele de acces. Realizam pe loc cartele pentru sistemele de interfonie ELECTRA, GENWAY, RESEL, etc. Avem tot timpul pe stoc si le realizam la cel mai mic pret din Sibiu.

Atu Tech SRL – Departament Instalari

Adresa:  Sibiu, Frigoriferului Nr.2

Telefon : 0753.058.588

Email:    sergiu@a2t.ro