Cartele pentru interfon in Sibiu.

Cartele pentru interfon in Sibiu.

Multiplicare si copiere taguri si cartele

interfon(Sibiu) incepand de la 5 RON tva inclus.

 

Cartele optice sau taguri ELECTRA, sau taguri de proximitate 125KHZ. Preturi bune pentru tagul sau cartela ta folosite la interfonul de scara sau de vila. Livrare de pe stoc la Preturi bune pentru cartele de interfon Electra. Pentru asociatiile de proprietari se ofera contract de intretinere si preturi preferentiale pentru cantitati. Nu ezita , contacteaza-ne acum. Nou !!! , facem livrari si la domiciliu, pentru cartelele optice (Doar in Jud Sibiu) pentru cantitati mai mari de 3 bucati. Livrarea se face in maxim 48 de ore de la data comenzii.

Datele de contact : 

Atu Tech SRL – Departament Instalari

Adresa:  Sibiu, Frigoriferului Nr.2

Telefon : 0753.058.588

Email:    sergiu@a2t.ro

 

  Multiplicare cartele optice ELECTRA. Sant cartele cu cod de bara unic, folosite pe sistemele mai vechi de interfonie scara de bloc de la ELECTRA. Inca sant cele mai raspandite caretele de aces pe interfon. Sant din material plastic transparente si contin un cod unic binar, toate comenziile din Jud. Sibiu se onoreaza in 48 de ore de la comanda.
  Multiplicate si clonare taguri de proximitate Electra. Sant taguri folosite la sistemele mai noi de interfonie scara de bloc sau sisteme de interfonie rezidential de la Electra. Aceste tegauri de proximitate Electra se multiplica pe loc la sediul firmei, daca sinteti din Judetul Sibiu, se poate oferii un contract de intretinere pentru sistemele de interfonie Electra.
  Multiplicare taguri de acces pentru orice tip de interfon care functioneaza cu taguri pe 125 KHZ. Genway, Resel, , Betamex si orice alt interfon sau sistem de control acces care folosesc taguri sa carduri pe fregventa de 125Khz. In calitate de importatori pentru aceste taguri si cartele va asiguram ca putem sa va oferim cel mai bun pret din piata.