Instalare sisteme de securitate

Instalare sisteme de securitate :

Compania noastra importa, distribuie si instaleaza produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces pentru vile si sedii de firma, sisteme de pontaj electronic, automatizari porti culisante, batante si bariere electromecanice, sisteme de sonorizare, telefonie sau sisteme antifurt pentru magazine adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali.

 

Noi suntem in permanenta in contact cu noile tehnologii si solutii de securitate, incercand sa le promovam pe piata noastra, oferind in acest scop clientilor, societati de instalare, scolarizare gratuita la sediul societatii noastre.

Atu Tech – Instalari. Instalator licentiat sisteme de securitate, instalatii de curenti slabi si automatizari. Avand mai mult de 15 ani experienta in sisteme de securitate, automatizari si interfonie, facand parte din grupul de firme Atu Tech specializat in importul echipamentelor, Atu Tech- Instalari ofera servicii complete de proiectare, instalare si intretinere sisteme de curenti slabi si securitate, automatizari de porti, interfonie si videointerfonie si alte instalatii electrice.

Instalari sisteme de securitate sau automatizari in judetele Sibiu, Alba, Mures, Valcea, harta-roHunedoara sau Brasov.

Adresa : Sibiu, Str.Frigoriferului Nr.2

Telefon mobil: 0753.058.588

Email : sergiu@a2t.ro

Cu o gama variata de produse si de branduri importate in exclusivitate, Atu Tech- Instalari Sibiu, parte a grupului Atu Tech, va poate oferi preturi competitive la sisteme complexe de curenti slabi, avand in spate o experienta vasta. Echipele de instalari sisteme de securitate sint compuse din tehnicieni avizati si pregatiti cu experienta in aceste tipuri de lucrari.

Instalari sisteme de alarma : Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.

Instalari sisteme de supraveghere video : Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.

Instalari automatizari pentru porti : Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.

Instalari interfoane / videointerfoane : Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.

Instalari sisteme de sonorizare : Sibiu, Alba, Mures, Valcea, Hunedoara sau Brasov.

Nu ezitati sa ne cereti o parere, sa va consultati cu noi pentru a alege impreuna cea mai buna solutie tehnica pentru dumneavoastra. Avem personal tehnic bine pregatit cu vaste cunostiinte in domeniul electric sau de automatizari, ne putem baza pe o gama foarte mare de produse importate de Atu Tech, si va putem oferii intodeauna o solutie foarte buna pentru aplicatia dumneavoastra.