Instalare camere de supraveghere in Bucuresti si Ilfov

Instalare camere de supraveghere in Bucuresti si Ilfov.

Da, sistemele de supraveghere video sint din ce in ce mai populare chiar si in Romania, costurile sint mult mai reduse decat acum cativa ani.

Pentru a stii ca alegerea pe care o faci este una corecta, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte :

Ce echipament o sa folosesc? Este unul cunoscut? Este de incredere?

Cine o sa instaleze aceste echipamente? Este o firma specializata? Profesionisti?

Pretul este unul corect? Pretul platit reflecta calitatea sistemului?

Sa o luam pe rand.

Da, alegera furnizolului de echipament este un factor important. Brandul echipamentului poate sa-ti faca o imagine asupra calitatatii pe care o sa o furnizeze hardware-ul pe care o sa-l folosesti.

Da, instalarea este iarasi o problema. Echipamentul poate fi unul performant, dar daca instalarea este facuta de persoane care nu cunosc, cu siguranta eficienta, randamentul si stabilitatea in timp va avea de suferit.

Pretul. Intr-o piata stabila, de cele mai multe ori pretul trebuie sa dea nivelul de calitate a produselor, si fiabilitatea lor in timp, dar nu neaparat un pret mai mare, va asigura de acest lucru.

Atu Tech, unul dintre cei mai importanti importatori sisteme de securitate si supraveghere, va asigura de calitatea produselor importate, si ca pretul platit pe echipamente este unul corect, va recomanda pentru instalarea sistemelor de supraveghere, si nu numai, partenerul cu care lucram pe zona Bucuresti si Ilfov, pentru a avea un sistem cu adevarat sigur, instalat de profesionisti.

INSTALARI SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO BUCURESTI:

Tel Mobil:      0749-573-122  (Catalin)

Email:  bucuresti@a2t.ro

 

Daca doriti instalare in alta zona, in orice localitate a tarii, va rugam sa accesati acest link, care va va dirija la formularul prin care ve-ti avea acces la lista completa de instalatori parteneri ATU TECH de aici : https://www.a2t.ro/instalari-sisteme.html