Declaratie rectificativa

 

S.C.Atu Tech Instal S.R.L. cu sediul social în Sibiu str. Varului Nr.2D înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr J/32/93/2015.CUI34061606

În perioada 11.03.2015–06.02.2017 S.C.Atu Tech Instal S.R.L. a desfăşurat o campanie de promovare a produselor comercializate prin folosirea unui mesaj publicitar ce conţine sintagma “Cele mai bune preturi”.aflat pe www.a2t.ro aparţinând societăţii, situat în Sibiu            Prin utilizarea mesajului publicitar „cele mai bune preturi „de către  S.C.Atu Tech Instal  S.R.L., publicul- în calitatea sa de consumator, înţelege că prin achiziţionarea de produse, servicii  de la societate poate beneficia de cele mai mici preţuri din Sibiu la toate produsele, serviciile aflate in Sibiu, faţă de preţurile practicate de alte companii cu acelaşi profil, inducând astfel în eroare persoanele  carora li se adresează.  

Astfel, au fost încălcate de către  S.C. ATU TECH INSTAL S.R.L. prevederile art. 4 coroborat cu art. 5. lit. a) şi lit. b)  din Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înşelătoare şi publicitatea comparativă, republicată, fapt pentru care societatea a fost sancţionată contravenţional cu avertisment.

De asemenea au fost dispuse măsuri complementare conform art. 11, alin. (1), lit. a)  din Legea nr.158/2008 privind publicitatea înşelătoare şi publicitatea comparativă, republicată, prin care s-a dispus societăţii Atu Tech Instal S.R.L. încetarea publicităţii înşelătoare.