Ce este HDCVI 3.0?

Este bine cunoscut faptul ca Dahua a prezentat pentru prima oara in scop comercial un sistem de supraveghere video cu rezolutie de 4MP real-time HD-over-coax.

In cadrul Expozitiei, camera demo de 4MP a atras si ea un grad de atentie spectaculos. Portofoliul prezentat consta intr-o camera cu rezolutie 4MP si zoom motorizat (seria HAC2401), o camera panoramica fisheye (HAC-EB2401), o camera dome PTZ (SD59430I-HC) si un XVR pentabrid (XVR8816S). XVR-ul nou de 4MP XVR8816S este compatibil cu toate formatele video populare pe piata si suporta functii inteligente, precum transformarea unei imagini fisheye intr-una obisnuita.

hdcvi30

Realizarea unei rezolutii mai inalte nu este doar un tel comun al industriei, dar este si o performanta tehnica pentru toate tehnologiile care folosesc cabluri coaxiale. Dahua a depasit toate dificultatile si a prezentat o varianta demo a primei camere HDCVI cu rezolutie 4K (HAC-HF3805) si un DVR 4K in cadrul Expozitiei de Securitate 2016 din China. Aceste doua produse au atras o atentie enorma din partea tuturor expertilor din industrie. Noua camera HDCVI suporta rezolutie ultra high de 4K. Luand avantajele a 4 rezolutii 1080p impreuna cu un senzor de imagine de 4/3’’, Dahua obtine o imagine de o claritate impresionanta si cu detalii incredibile. Mai mult, camera HDCVI cu rezolutie 4K suporta tehnologia ‘Starlight’, care ii ofera camerei posibilitatea unei performante perfecte, chiar si in cele mai intunecate conditii.

xvr